Tisdag 17.00
Onsdag 17.00
Torsdag 17.00
Fredag 17.00 - 02.00
Lördag 17.00 - 02.00


Välkomna
Tack för ert stöd, glädje, förståelse och kärlek. Ni betyder allt!

loading...

KALMARS STÖRSTA LILLA PUB

______________________________________________
 

VARMT VÄLKOMNA TILL LILLA PUBEN
 

Vid tomterna kring Larmtorget har handelsmän byggt och bott sedan 1600-talet. Men det var under sekelskiftet som Kalmar började växa, järnvägen blev färdigställd och lockade fler människor till staden. Butikerna började slå upp dörrarna och den nybyggda teatern var ovanlig för en stad med bara
10 000 invånare. Det är först 1898 som huset där vi finns idag byggdes. Det var den Öländska bondsonen Petter Fredrik Johansson som efter många år till sjöss köpte tomten kring Larmtorget och byggde ett trevåningshus med butiker i nedre plan. Sedan dess har det funnits både symaskinsaffär och cykelaffär i lokalen. Lilla Puben slog upp portarna på Larmtorget 2001 och resten är som man säger historia.

Vi hälsar Er varmt välkomna att njuta av vår mat och vårt stora öl, rom- och whiskysortiment!
 

VÅR MENY

Avnjut en god middag med utvalda och välsmakande drycker i vår intima miljö. Alla våra rätter är hemlagade med både kärlek och omsorg. Vi erbjuder även vegetariskt och allergifri mat. Hör med vår personal så hjälper vi dig.

DRYCKESPROVNING

Vi anordnar dryckesprovningar till svensexa, företagsevent eller en härlig kväll att bara umgås på i goda vänners sällskap. Kombinera denna afton med en utsökt middag hos oss. För tillfället tar vi inga bokningar på dessa provningar.  
 

EVENTS

Missa inte våra spännande event under året. Allt ifrån trubadur till upplevelsen av smakskillnad på en rökig single malt och en bourbon m.m. Se till att boka i tid för att säkra er plats för dessa magiska  kvällar. Just nu har vi inga events planerade. 

STANS STÖRSTA SORTIMENT

Lilla Puben i Kalmar stoltserar med stans troligen största öl, rom och whiskeysortiment. Vi har ett 100-tal whiskeysorter, allt från Islay till Japan, single malt, blend, grain och bourbon. Vi har många öl från alla världens hörn och uppdaterar ofta kylarna med många nya öl för er att testa. 

LILLA PUBEN

Larmgatan 24,
392 32 KALMAR
lillapuben@gmail.com
0480-42 24 22

ÖPPETTIDER

Tisdag - Lördag 
17.00 - 01.00
Söndag, Måndag
Stängt